29 iulie 2010

Iubire cu imprumut...

Dupa o zi in care am fost foarte nervoasa, suparata si dezamagita, am servit o portie sanatoasa de somn ce a avut efectul unui calmant foarte puternic. De dimineata m-am trezit cu sange curgandu-mi din nas (asa patesc cand ma enervez foarte tare), dar relaxata si vesela ca o fetita ce tocmai a primit o papusa noua.

Nu inteleg femeile ce suporta ii orice unui barbat doar pentru ca il iubesc. Cum pot numi "iubire" ceea ce simt pentru un barbat ce le inseala, le vorbesc urat, le lovesc sau le maltrateaza in orice fel?

Eu sunt mandra de mine ca am reusit sa trec peste sentimente si amintiri, si nu mai acord a doua sansa oricui imi spune ca s-a schimbat sau ii pare rau. Nu mai am incredere in cuvinte, ci las faptele sa vorbeasca.


Asculta mai multe audio Muzica

28 iulie 2010

...

Intamplarile de aseara mi-au intarit convingerea ca imi e mai bine singura...

25 iulie 2010

Repulsie...

Nu am urat pe nimeni in viata mea, dar pe omul asta il urasc enorm. Imi e scarba sa il aud, sa il vad, sa il stiu in preajma mea, de glumele lui proaste, de dragostea si grija pentru mine, de gesturile, munciunile si reprosurile lui. Este genul de barbat pe care nu as fi vrut sa il cunosc niciodata. Din pacate nu pot face nimic in privinta lui, disparitia lui din viata mea depinde intru totul de alta persoana...

18 iulie 2010

Cocktail...

Inchid ochii si ma las purtata de muzica. Un el ma prinde de brat si isi lipeste corpul de al meu. Nu deschid ochii pentru ca nu vreau sa stiu cine e... Ii las mainile sa ma exploreze in timp ce ne miscam usor. Rasuflarea lui imi apasa greoi umarul drept, lasandu-mi mana fara simtire. Saliva mea ii inunda gatul uscat si dornic. Ii simt privirea absorbindu-mi fiecare trasatura, transformandu-ma intr-o alta iubita de demult. Il fac sa isi amestece vocea cu ritmul muzicii, apoi o beau, lasand-o sa imi inunde interiorul. Ma cuprinde cu bratele atat de strans incat ii simt fiecare pulsatie a inimii strabatandu-mi corpul. Buzele patate de ruj ii sunt incremenite intre degetele mele ce incearca sa smulga amaraciunea anilor trecuti. Imbatata de prezenta lui, ma las absorbita de sunete, el profitand de nepasarea mea pentru a imi cunoaste adancurile. Se joaca cu frica mea, fara a-i pasa ca la sfarsitul dansului ma va lasa golita. Isi imprima fiecare miscare in imaginatia mea, facandu-ma sa ajung in locul ce este guvernat de placuta durere a uitarii... Ametit de ritm, uita pentru o clipa de mine si isi deschide bratele, lasandu-ma sa cad in multimea de ei, ce ma privesc cu o curiozitate infricosatoare...

16 iulie 2010

Persoana I, singular...

M-am trezit cu melodia asta in minte, si cu gandul ca sunt mai tot timpul singura. Incep sa cred ca nu sunt barbatii fraieri (asta este explicatia unui "prieten"), ci este ceva in neregula cu mine. Probabil pentru ca sunt tacuta si nu imi expun sentimentele inainte sa cunosc o persoana destul de bine, oamenii isi pierd rabdarea.

Ma gandesc la perioada in care beam foarte mult si ieseam tot timpul "in oras". Nu eram niciodata singura mai mult de o saptamana, dar relatiile erau superficiale si platonice.

Barbatii din viata mea sunt: gay sau bisexuali; interesanti la prima intalnire, apoi din ce in ce mai neplacuti; indragostiti de mine, dar implicati intr-o relatie cu alta femeie; prea timizi ca sa imi spuna ca ma plac; interesati doar de felul cum arat si de sex...

05 iulie 2010

Captiva in libertate

Sunt tintuita intr-ul loc ce nu imi provoaca nici o placere. Timpul trece pe langa mine precum o furtuna, clipele crestandu-mi cate putin pielea arsa. Din cand in cand, la un cutremur, profit de nesiguranta momentului pentru a fura putin din placerea altui loc. Aici razele imi vindeca ranile vechi provocate de vant, lasand in urma cicatrici sub care se ascunde ura. In locul meu nu este soare, ranile nevindecate lasand uratenia sa curga fara incetare. Cand ceva placut imi atinge simturile, imi pierd controlul si il absorb cu frumusetea mea hâdă. In momentul in care imi voi epuiza seva, voi putea simti placerea...

02 iulie 2010

"the techno-women"


Astazi, in loc sa invat pentru ultimul examen, mi-am petrecut ziua acasa la un prieten, desenand impreuna. Este prima data cand am folosit aceasta tehnica si suntem foarte mandri de ce a iesit. Lucrarea se numeste "the techno-women".