17 august 2010

Vorbe...

Primesc minciunile frumoase fara nici o jena. Imi curg prin vene si se evapora cand intalnesc cel mai mic obstacol. Prefer sa nu le las sa ajunga la inima, pentru ca acolo pot lasa rani cand isi tarasc spinii inmuiati in vorbe dulci. Se pot odihni acolo pentru o vreme, dar doar dupa ce le-am inconjurat cu un strat gros de neimportanta. Daca le voi permite sa umble libere, vor lasa urme greu de uitat dupa ce vor disparea. Asa ca minte-ma frumos, dar cu grija...

12 august 2010

Intelegi?

In curand voi pleca. Ma voi duce in locul acela pe care il stie toata lumea, dar de care nimeni nu tine cont. E cea mai buna ascunzatoare. E placut sa fii observat cand nimeni nu te vede. Acolo mi-am gasit amintirea aceea din copilarie cand am fost aproape sa imi pierd un ochi din cauza unei trotinete. Stiu foarte bine ca si tie iti lipseste locul acela, chiar daca tu nu il stii.

Azi am fost aproape de el, dar era ocupat de cineva cunoscut. M-a rugat sa revin peste ceva timp pentru ca acum el incape mai bine acolo decat mine. Este adevarat ca ultima oara cand l-am parasit simteam altfel, dar nu cred ca sunt chiar atat de diferita. Imi place mai mult cand sunt inghesuita de tine si ne certam pe ultima farama, dar va trebui sa mi-l lasi mie de data asta. Plus ca mi-am uitat jeleurile acolo ultima data si vreau sa gasesc persoana careia ii apartin. Cum voi face asta? Exact cum mi-a spus ea.

Ahh...sa nu uit. Nu imi voi aminti de tine!


Asculta mai multe audio Muzica

10 august 2010

Muzica

Cunosc multe persoane ce sunt obsedate sa stie muzica. Ma refer la formatii, cantece, discografii, numele fiecarui component, anii in care s-au nascut s.a.m.d. Genul acesta de oameni cunosc detalii ce nu au nici o legatura cu muzica, chiar si despre formatiile ce nu le plac, doar pentru a sti cat mai mult.

Eu sunt de parere ca muzica trebuie ascultata, nu invatata. Sunt foarte multe melodii ce imi plac si nici nu stiu cum se numesc, unele nici de cine sunt cantate. Multe dintre formatiile ce le ascult nu au fata si nici nu prea am curiozitatea sa caut fotografii si informatii despre ele. Imi e de ajuns sa inchid ochii si sa savurez ritmul si versurile unei melodii bune...

07 august 2010

Trecut. Prezent... Viitor?

Partea frumoasa a trecutului meu este ocupata de persoana ce m-a crescut pana la 18 ani: mamaia (mama tatalui meu). Ea m-a iubit si ma iubeste neconditionat, indiferent de prostiile pe care le fac. Ea m-a protejat de abuzul de alcool al tatalui si bunicului meu, ea m-a invatat sa diferentiez oamenii ce merita sa intre in viata mea de ceilalti. Nu mi-a placut un singur lucru la ea: acela ca a suportat un sot alcoolic si violent doar de dragul copiilor. Partea urata a trecutului meu este ocupata de certurile din familie (majoritatea din cauza alcoolului sau infidelitatilor), bataile ce le primeam regulat si divortul parintilor.

In prezent lucrez pentru o expozitie impreuna cu un amic; locuiesc cu doi oameni ce au ajuns sa se urasca, dar nici unul nu pune punct chinului; imi caut un loc de munca de un an si jumatate, dar nu am nici un succes; sunt cu un tip "intr-un fel de ceva" ce imi ofera exact ce caut: placere si libertate.

In viitor vreau sa cred ca voi fi o femeie independenta ce are o firma de publicitate; se ocupa de desen si fotografie (pentru placerea personala); conduce o Alfa Romeo din `61 de culoare rosie; necasatorita, dar intr-o relatie deschisa si de durata cu un barbat ce nu e foarte frumos, dar pe care simtul inteligent al umorului si lipsa ideilor preconcepute il fac foarte atractiv.

06 august 2010

Preferinte...

Cand ma intreaba cineva ce prefer, nu stiu ce sa raspund. Nu prefer un film sau gen de film , o carte sau un scriitor, o melodie sau trupa, o singura culoare, o bluza, o floare, o mancare, un parfum. Imi place sa incerc multe lucruri si sa le scot din "meniu" pe cele ce imi displac...

05 august 2010

Visare...

Ador sa visez. Imi plac visele din timpul noptii, dar cel mai mult imi place sa visez cu ochii deschisi. Visele nocturne, oricat de placute ar fi, dimineata dispar si nu mai potate fi nimic schimbat sau imbunatatit la ele. Pana acum ceva timp ma trezeam frecvent intr-o stare de fericire, cu "amintiri" foarte placute, dar ceva s-a intamplat si visele acelea au disparut.

Visele de zi imi sunt declansate in special de ceva erotic. Fie ca sunt intr-un mijloc de transport in comun, la volan, la plimbare cu vre-un prieten, pe balcon fumand o tigara, la telefon sau pe messenger, se intampla intotdeauna ca ceva sa imi declanseze o fantezie.

De fiecare data cand intalnesc o persoana atragatoare mi-o imaginez facand sex. In mintea mea geme, transpira, tipa, musca, lasa zgarieturi si semne...