22 mai 2011

Cum trateaza oamenii neseriosi Sfarsitul Lumii

yo-yo: fata acolo cum e cu sfarsitu lumii?
miss imperfect: il asteptam cu drag
miss imperfect: ne gandim sa dam o petrecere pt el ca stim ca se simte cam singur
miss imperfect: de cand se tot chinuie sa vina...
yo-yo: doah...si la noi s-a asteptat cu sufletu la gura
yo-yo: dar ce sa vezi.. nu a venit
yo-yo: se lasa asteptat
yo-yo: :D
miss imperfect: e cam fitos....
miss imperfect: e idle de cam mult timp
yo-yo: :))
yo-yo: hai sa ii dam buzz
yo-yo: :>
yo-yo: sa vedem ce face
yo-yo: :D
miss imperfect: sa nu se enerveze si sa se inchida in casa
miss imperfect: si iese si de pe mess
yo-yo: sau poate se enerveaza si vine rau de tot peste noi
yo-yo: :-ss
miss imperfect: hai mai bine sa il lasam in pace
miss imperfect: cand o sa vina nu o sa il mai astepte nimeni
yo-yo: o sa ne ia prin surprindere
miss imperfect: o sa il luam noi, ca nu il mai baga nimeni in seama
yo-yo: ~:))

18 mai 2011

Cainele Butoi

In gradina mea traieste un Caine Butoi. Are blana maro si nici o diferenta intre cap si restul corpului. In fiecare dimineata soarbe roua de pe frunze si o depoziteaza in stomacul lui incapator. Acolo incepe un proces de fermentatie ce transforma roua intr-o licoare bahica.
Acest Caine se hraneste cu insecte, dar nu le mananca, ci le gazduieste petrecerile in fiecare zi. Am ajuns la aceasta concluzie deoarece in fiecare seara gargarite si lacuste bete ies de sub blana lui, iar burta lui isi micsoreaza considerabil volumul. Astfel isi face loc pentru roua de dimineata urmatoare.
Cateodata se mai intampla ca un bondar sa ii ramana intepenit intre straturile de piele, Cainele fiind nevoit sa isi foloseasca dintii pentru a il scoate, eliberand o data cu insecta si o duhoare de bar. Asta atrage mustele care, in urma unor scandaluri la betie, au accesul interzis la petreceri. Cainele, pentru a le speria, se foloseste de latratul lui ametit, iar unele muste profita de asta intrandu-i in stomac, doar pentru a iesi cateva secunde mai tarziu, batute, prin usa din dos.
Petrecerea trebuie intotdeauna sa se sfarseasca inaine de ora de culcare a Cainelui pentru ca atunci ceea ce a mai ramas din licoare incepe sa i se evapore prin piele si exista pericolul de sufocare pentru insecte.
Uneori insectele mai aduc neanuntat bautura de afara pentru unele "experimente chimce". Acestea ii provoaca dureri cumplite Cainelui, obligandu-l sa stea treaz toata noaptea. Urmatoarele zile nu se mai tin petreceri, iar roua nu mai este adunata de Caine, transformandu-se in ploaie.

09 mai 2011

Crapatura din coltul buzei...

In coltul din dreapta al buzei mi-a aparut o crapatura. S-a format din cauza ta. Pentru ca numai tu imi potolesti setea, iar atunci nu erai langa mine. A inceput sa se adanceasca si a devenit un canion. Se incarca zi de zi cu rezidurile lasate de sarutul tau, dar se prelungeste incet si pe restul corpului.
Cu fiecare miscare a limbii, jurul gurii mi se prabuseste, luand bucati mici din buzele tale. Gatul si sanii imi stau faramate pe tricoul tau, iar coapsele mi se sprijina neajutorate in palmele tale.
Imi tulburi raul ce curge mut cu soaptele tale tremurate. Iti place sa iti inmoi picioarele in apa spumoasa si o lasi sa iti patrunda in pielea ta inconstienta de urmari...

Ti-a aparut o crapatura in coltul gurii...

Sia - My Love

Asculta mai multe audio diverse

07 mai 2011

Omul de Foc

Omul de Foc este cel mai fericit cand traieste intro lumanare parfumata din dormitorul unor indragostiti. Acolo se hraneste din scanteile produse de amorul lor si isi intensifica lumina in ochii fetei inlacrimati de fericire. Cand cei doi se cearta, pe limbi le raman urmele talpilor Omului de Foc, iar lumanarile raman neaprinse.

Anotimpul preferat al Omului de Foc este vara pentru ca e singura data cand se intalnesc Oamenii de Foc pentru maratonul anual pe plaja. Atunci sunt cel mai urati pentru ca inrosesc pieile oamenilor si le provoaca arsuri solare.

Oamenii de Foc adora sa inoate, dar facand asta nu reusesc decat sa isi sfarseasca viata. De fapt acesta este modul in care au murit toti Oamenii de Foc de la Poli. De aceea este atat de frig acolo, pentru ca Soarele fara ajutorul Oamenilor de Foc nu are destula putere sa incalzeasca Pamantul. Singura situatie cand sunt aproape de apa este cand sunt pusi sa pluteasca pe mici barcute sau ghirlande de flori in memoria oamenilor pe care i-au incalzit in timpul vietii.

Iarna se adapostesc in seminee si sobe. Le place sa asculte povestile spuse de bunici la fel de mult ca si nepotilor, in timp ce le lumineaza obrajii imbujorati de frig.

Noaptea de Anul Nou este deopotriva trista si vesela pentru Oamenii de Foc pentru ca atunci cei mai batrani dintre ei se sacrifica in focuri de artificii pentru fericirea oamenilor.