25 iunie 2011

Minciuni impecabile

Privirile lor admirative o dor, iar ea le raneste retina inconstienta cu aspectul ei impecabil. Ii mesteca vorbele false cu fascinatia unor copiii nou-nascuti pentru parfumul mamei. Par hipnotizati de mainile ce le gesticuleaza fapte improbabile, asigurandu-i de adevarul de necontestat al dovezilor patate. Le arunca in fata imagini socante ce urla a minciuna, blocandu-le discernamantul. Cand o fixeaza in cercul de lumina prafuita, par sa uite de logica si raman blocati in panza cuvintelor tesute cu migala de o incoerenta minte geniala.

12 iunie 2011

Orasul SuperEroilor

SuperOrasul gazduieste in super casele lui foarte multi SuperEroi. Fiecare dintre ei au cate o super putere; nu pentru ca doar atat ar avea, ci pentru ca atat au dreptul prin lege sa foloseasca.
Primarul acestui SuperOras este un om super gras care face avere din amenzile primite de SuperEroi pentru zburat pe contrasens sau folosire ilegala de suflare de ghiata. Acest primar are ca bodyguarzi oameni normali cu super puteri luate in leasing de la SuperEroii iesiti la pensie.
Spre deosebire de SuperEroii din filme, acesti SuperEroi nu poarta costume speciale si capa, ci sunt imbracati normal. Cand ii vezi pe strada ii poti diferentia prin faptul ca acestia plutesc pentru ca nu au dreptul sa mearga (tot prin lege). Desi nu au voie sa le poarte, toti au costume pe care le tin inchise in dulapuri secrete pentru a nu fi gasite la verificarea periodica. Acestea sunt imbracate o data pe an la intalnirea SuperSecreta ce are loc pe cealalta parte a planetei.

Speedway




03 iunie 2011

Leapsa

Am primit leapsa aceasta de la Roxy:

1. Go to the fourth folder in your computer where you store your pictures. (nu trisati!)
2. Pick the fourth picture in that folder.
3. Explain the picture.
4. Tag 4 people to do the same.

01 iunie 2011

Ganduri...

Aparent uitat, trecutul revine cu multe intrebari. Fete revazute dupa mult timp imi zdruncina invelisul protector al memoriei asemenea unui pickummer. Sau amintiri pe care incerc sa le reneg imi sunt readuse in atentie in cele mai neasteptate momente. Pe sub zambetul sincer ce mi se asterne pe chip cu gandul la cum va fi, se ascunde tristetea si regretul faptelor iremediabile.
Dar nu voi renunta sa ma lupt pentru a imi crea un viitor sigur alaturi de persoana ce va fi langa mine “la bine si la greu”. Pentru ca privirea lui o spune cu atata convingere…