12 iunie 2011

Orasul SuperEroilor

SuperOrasul gazduieste in super casele lui foarte multi SuperEroi. Fiecare dintre ei au cate o super putere; nu pentru ca doar atat ar avea, ci pentru ca atat au dreptul prin lege sa foloseasca.
Primarul acestui SuperOras este un om super gras care face avere din amenzile primite de SuperEroi pentru zburat pe contrasens sau folosire ilegala de suflare de ghiata. Acest primar are ca bodyguarzi oameni normali cu super puteri luate in leasing de la SuperEroii iesiti la pensie.
Spre deosebire de SuperEroii din filme, acesti SuperEroi nu poarta costume speciale si capa, ci sunt imbracati normal. Cand ii vezi pe strada ii poti diferentia prin faptul ca acestia plutesc pentru ca nu au dreptul sa mearga (tot prin lege). Desi nu au voie sa le poarte, toti au costume pe care le tin inchise in dulapuri secrete pentru a nu fi gasite la verificarea periodica. Acestea sunt imbracate o data pe an la intalnirea SuperSecreta ce are loc pe cealalta parte a planetei.



Unul dintre vecinii mei este SuperErou incepator. Din casa lui se aud mereu lucruri cazand sau spargandu-se. Mi-a spus ca el trebuie sa faca obiectele sa leviteze. A reusit pana acum cu scame, biscuiti, sapunuri si cesti mici, dar trebuie sa ajunga la cladiri si chiar orase intregi intr-un an... deja au trecut cinci luni si nu poate ridica nici macar un scaun. Este constient de neindemanarea lui si evita sa vorbeasca despre asta cu ceialti SuperEroi; de aceea m-a ales pe mine drept confident. Bine...poate fi si pentru ca sunt Secretistul orasului (adica cel ce tine toate secretele).
SuperVecinul meu nu este neindemanatic numai cu puterile lui, ci si cand vine vorba de fete...de fapt mai ales cand vine vorba de fete. Mi-a spus ca de multe ori cand ii vorbeste o fata se fastaceste atat de tare incat ii scapa un pic din putere, facand fusta domnisoarei sa se ridice. Mai rau este ca a inceput sa i se intample asta cand vorbeste cu orice persoana de sex feminin, chiar si cu mama lui. Probabil ca acesta este lucrul care il face sa isi piarda concentrarea de la scopul lui. I-ar trebui o prietena, dar toate fetele ii cunosc reputatia si nu vor sa se apropie de el. Asta a ajuns sa il deranjeze atat de tare incat s-a hotarat sa nu mai iasa din casa pana la sfarsitul anului de antrenament.
De cand a luat aceasta hotarare zgomotele sunt mult mai suparatoare si dese, ceea ce aobigat primarul sa ii mute casa departe de oras cu ajutorul garzilor de corp. Baiatul nu a fost deranjat de asta, ci l-a focusat si mai tare. Obiecte de mobilier au inceput sa zboare pe ferestrele deschise ale casei pana au umplut tot terenul din jur...
Ziua mult asteptata a venit. O mana de oameni s-a asezat in fata casei lui, asteptand rezultatul. Baiatul intarzia sa apara. Din ce in ce mai multi oameni au inceput sa se adune cand casa a inceput sa leviteze timid. Distanta de la sol se mareste considerabil cand micul SuperErou isi face aparitia. Multimea se arata extaziata de rezultatele uimitoare ale baiatului, fara a observa ca toate fustele femeilor sunt ridicate de neindemanarea timiditatii inca nesubjugate.

Casa se prabuseste scurt intr-un nor de praf jignitor...

3 Doors Down - Kryptonite

Asculta mai multe audio diverse

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu