10 august 2010

Muzica

Cunosc multe persoane ce sunt obsedate sa stie muzica. Ma refer la formatii, cantece, discografii, numele fiecarui component, anii in care s-au nascut s.a.m.d. Genul acesta de oameni cunosc detalii ce nu au nici o legatura cu muzica, chiar si despre formatiile ce nu le plac, doar pentru a sti cat mai mult.

Eu sunt de parere ca muzica trebuie ascultata, nu invatata. Sunt foarte multe melodii ce imi plac si nici nu stiu cum se numesc, unele nici de cine sunt cantate. Multe dintre formatiile ce le ascult nu au fata si nici nu prea am curiozitatea sa caut fotografii si informatii despre ele. Imi e de ajuns sa inchid ochii si sa savurez ritmul si versurile unei melodii bune...

Un comentariu:

  1. sunt partial deacord, exista intr-adevar mania unora de a sti detalii irelevante despre muzica, dar daca te intereseaza cu adevarat trebuie sa stii ceva din istoria muzicii, ca sa intelegi cum s-a transformat si de ce a ajuns intr-un fel sau altul. si asta te ajuta sa intelegi melodia mai bine, deci sa o si savurezi mai mult.

    RăspundețiȘtergere